Divno zvuče: Poslušajte pesmu Jonas Brothersa „Sucker“ u obradi Marcusa i Martinusa!

Marcus i Martinus su na YouTubeu iznenadili svoj veliki fandom objavivši sopstvenu obradu pesme „Sucker“ od benda Jonas Brothers koji se nakon mnogo vremena vratio na muzičku scenu – momci ovim poručuju da im se pesma jako svidela, a kako se vama sviđa njihovo izvođenje, javite nam u komentarima!

Naime, obrada pesme „Sucker“ je u Marcusovoj i Martinusovoj varijanti još nežnija i prijatnija za slušanje jer je u potpunosti akustična, i momci se u studiju smenjuju u strofama i refrenima sa nežnijim tonovima, a da se sve to uklopi u atmosferu, video je crno-bele boje. Kako vam se dopada ovo?

Autor: Famoza.net

Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Marcus i Martinus se i dalje nadaju turneji na jesen!

5 thoughts on “Divno zvuče: Poslušajte pesmu Jonas Brothersa „Sucker“ u obradi Marcusa i Martinusa!

  1. Pre sup pjevaju imaju divne umirujuce glasove volim vas @famozo i hvala vam na svemu sto cinite za nas!!😘😘🌍🌍❤❤

  2. Baš kao što ste rekli,po meni bolje od originala.Imaju savršene glasove i prelepo zvuče.Pesmu 'Sucker' sam i pre volela ali sada je još više volim,slušam samo cover od Marcusa i Martinusa.😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.