„Nikad se ne zna“: Da li će Justin Bieber snimiti duet sa Billie Ellish?

Billie Ellish je mlada zvezda u usponu koja je objavila svoj neobičan album „When We All Fall Asleep, Where Do We Go?“ juče, i tim povodom ona je sada glavna tema medija i u Los Anđelesu je odgovarala na razna interesantna pitanja, među kojima je nastala i čitava priča o razgovoru sa Justinom Bieberom kog Billie očigledno jako voli!

Billie od samog početka nije krila da je Justin Bieber jedan od njenih velikih idola, i da je još od svoje 12. godine držala njegove velike postere u svojoj sobi, a onda je otkrila da je imala i konverzaciju sa njim na Instagramu! „Pričali smo u Instagram DM-u, to je bilo ludo. Prvo mi je poslao screenshot poruke koju sam mu poslala 2014. godine“, priseća se Billie uz široki osmeh, priznajući da nije znala kako da se oseća povodom toga, ali da je ipak bila srećna jer je on „presladak“!

Zatim je na scenu stupio ET reporter koji je prišao Billie i pitao je da li zna da uskoro izlazi novi album Justina Biebera nakon mnogo godina muzičke pauze, pa je predložio i da se na njemu nađe duet sa Billie, na šta je Billie odlučila da odgovori vrlo misteriozno! „Nikad se ne zna“ rekla je ona, i time podgrejala tračeve da ćemo zaista dobiti duet, ali moraćemo da sačekamo da bismo saznali koliko ima istine u tome!

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Ultra sveže: Biebs predstavio spot za "I'm The One" koji je snimio sa gomilom zvezda!

Foto: Instagram/Billie Ellish

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.