Nova muzika i još mnogo toga: Jonas Brothers planiraju ponovno okupljanje?

Deluje nestvarno da neki bend napravi pauzu dužu od pet godina i da se vrati muzici kao da se ništa nije dogodilo u međuvremenu – ipak, već nekoliko meseci se šuška da popularni bend Jonas Brothers veruje u povratak na muzičku scenu i da se njihov veliki povratak uveliko planira i uskoro bliži!

Sudeći po izveštaju The Suna, članovi benda Jonas Brothers odnosno Kevin, Joe i Nick su tajno otputovali u London zajedno gde su i viđeni u sredu i petak uveče u provodu, a već se šuška da to okupljanje braće ima veze sa muzikom! „Ovo će biti jedno od najvećih ponovnih okupljanja u poslednjih nekoliko godina. Istina je da se na kraju Jonas Brothersa braća nisu slagala ali krv nije voda, i uspeli su da izglade odnose“ kaže jedan izvor, dodajući da se braća osećaju kao da je vreme za povratak.

„Nakon što su se bavili solo materijalom i imali dovoljno vremena za svoje strasti, osećaju da je sada vreme da se vrate bendu“ zaključuje izvor. Povratak na scenu bi podrazumevao novi album i čak dokumentarac o momcima, što bi možda moglo biti istina jer pamtimo da su momci pre oko godinu dana na Instagramu podelili zajedničku fotku na kojoj se oko nečega dogovaraju, i još od tada se dovodi u pitanje mogući povratak na scenu, kog nije bilo 2013. godine iako je to prvobitno bio plan.

Pročitajte još  Vaš dnevni horoskop za sredu, 16. septembar 2015.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kevin Jonas

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.