Nova muzika i još mnogo toga: Jonas Brothers planiraju ponovno okupljanje?

Deluje nestvarno da neki bend napravi pauzu dužu od pet godina i da se vrati muzici kao da se ništa nije dogodilo u međuvremenu – ipak, već nekoliko meseci se šuška da popularni bend Jonas Brothers veruje u povratak na muzičku scenu i da se njihov veliki povratak uveliko planira i uskoro bliži!

Sudeći po izveštaju The Suna, članovi benda Jonas Brothers odnosno Kevin, Joe i Nick su tajno otputovali u London zajedno gde su i viđeni u sredu i petak uveče u provodu, a već se šuška da to okupljanje braće ima veze sa muzikom! „Ovo će biti jedno od najvećih ponovnih okupljanja u poslednjih nekoliko godina. Istina je da se na kraju Jonas Brothersa braća nisu slagala ali krv nije voda, i uspeli su da izglade odnose“ kaže jedan izvor, dodajući da se braća osećaju kao da je vreme za povratak.

„Nakon što su se bavili solo materijalom i imali dovoljno vremena za svoje strasti, osećaju da je sada vreme da se vrate bendu“ zaključuje izvor. Povratak na scenu bi podrazumevao novi album i čak dokumentarac o momcima, što bi možda moglo biti istina jer pamtimo da su momci pre oko godinu dana na Instagramu podelili zajedničku fotku na kojoj se oko nečega dogovaraju, i još od tada se dovodi u pitanje mogući povratak na scenu, kog nije bilo 2013. godine iako je to prvobitno bio plan.

Pročitajte još  Šta se dešava sa Jonas Brothers? Braća podgrevaju tračeve o okupljanju benda novom fotografijom!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kevin Jonas

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.