„Kad Bog odluči“: Hailey i Justin spremni da postanu roditelji!

Hailey Baldwin i Justin Bieber priznaju da bračni život uopšte nije lak izazov i da se bore da opstanu, ali u svemu tome najviše ih održava iskrena ljubav i najiskrenija vera i povezanost sa Bogom, tako da će njih dvoje nastaviti da slušaju intuiciju svoje duhovnosti i po tome će videti kada je vreme da dobiju dete, iako su oni već spremni za to!

„Njima se jako sviđa ideja da postanu roditelji. On će biti fantastičan otac, i ona fantastična majka. Ona je jako ozbiljna, a on je stekao novu svest o smislu života. Postaće roditelji kada dođe vreme za to, a oboje veruju da je to Božija volja. Ostaviće Bogu da donese odluku za to“ priča izvor za People. „Justin bi trenutno jako želeo da bude otac, i svestan je da mora da shvati neke stvari da bi uspeo u tome, ali je to njegov san.“

Justin je kroz poslednjih šest meseci, sudeći po rečima izvora, prošao kroz neverovatno velike promene. „Da ste pričali sa njim pre šest meseci i da uporedite sa njim sada, primetili biste koliko se promenio. Jako brzo raste, postaje pravi muškarac, želi da bude sjajan muž, sjajan otac i spiritualna, verujuća osoba. Sve mu ide bolje“ zaključuje izvor.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Justin ima presmešan nadimak za Hailey, obaraju rekorde svojim poljupcem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.