Detektivka: Selena pomogla u rešavanju slučaja ubistva!

Selena Gomez može da se pohvali kako je učestvovala u rešavanju slučaja ubistva od pre 38 godina! Naime, njena mama i ona bile su na CrimeConu u Čikagu gde se posetile događaj u kome je cilj bio razrešiti slučaj iz stvarnosti. Iako su se njih dve odlično zabavljale, tema je zaista bila ozbiljna.

Kako piše magazin Elle, njih dve bavile su se slučajem nerazjašnjenog ubistva Kurta Sove, koji je nestao 23. oktobra 1981. godine godine. On je tog dana otišao na jednu žurku u predgrađu Klivlenda, a njegovo telo pronađeno je pet dana kasnije. Ovaj slučaj do danas nije rešen jer policija nije imala nikakvih tragova koji bi pružili odgovore na ključna pitanja.

Sel i njena mama Mandy bili su zajedno sa još par stotina detektiva-amatera kojima je pomagao glavni istražilac, penzionisani maršal Art Roderick ali još par eksperata. Tokom događaj bio je prisutan i Kevin Sova, brat tragičnog nastradalog Kurta. On je u svojoj izjavi rekao da je prihvatio učešće jer želi odgovore i misli da stotine udruženih glava mogu pomoći da se slučaj pomeri sa nule.

Kako sve ovo funkcioniše? Pa, Sel je prvo upoznata kako rade detektivi kad istražuju slučaj, nakon čega je dobila sve informacije o slučaju. Na kraju, njen zadatak bio je da pruži svoje mišljenje o slučaju. Zaključke nje i stotine drugi učesnika pregledaće stručnjaci koji će iz toga pokušati da dobiju nove ideje kako da ovaj slučaj dovedu do kraja i donesu mir porodici Sova. Ovo je inače potpuno nov pristup rešavanju misterioznih zločina i tek ostaje da se vidi da li će on dati rezultate. Ne sumnjamo da je Sel dala sve od sebe da pomogne.

Pročitajte još  Famoza music chart #141 - Glasajte za pet pesama, jednom dnevno!

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.