Mama Mandy otkriva: Selena Gomez otkazala nastup nakon pretnji smrću!


Nije lako biti megazvezda! Selena Gomez ne voli mnogo da priča o tamnoj strani slave i da plaši svoj fandom, ali njena mama Mandy je sad otkrila jednu jako neprijatnu epizodu iz Selinog života.

Mandy je sa Selenatorima pričala na Instagramu, najviše zbog toga što se pre par dana desila tragedija kad je jedan bivši učenik škole u Parklendu, Sjedinjene Države upucao 17 osoba. Selina mama zagovara zakone koji bi onemogućili da se oružje kupuje tako lako kao što je slučaj sad i navodi da je i njena ćerka mogla biti žrtva.

“Selena je trebalo da ima nastup a onda se pojavila pretnja na Facebooku. Nisam joj dala da nastupi iako su mi svi govorili da je to samo nečija glupa šala. Onda sam saznala da se osoba koja joj je pretila preselila blizu nas.” Mandy dodaje da je pretnja bila ozbiljna jer se ta osoba čak i prerušila ali ga je policija na kraju ipak pronašla i uhapsila pre nastupa. Ipak, Sel i njena mama su zaključile da je ipak bolje da se tog dana ne pojavljuje na sceni.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Victoria Justice vodi šou: Večeras je Teen Choice Awards, nominacije za 1D, Sel, Biebsa, Ari, Demi i Tay!

One thought on “Mama Mandy otkriva: Selena Gomez otkazala nastup nakon pretnji smrću!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.