Često se ne razumeju: Selena jednom nije pričala sa mamom godinu dana!

Selena Gomez i Justin Bieber imaju još jednu sličnost – oboje obožavaju svoje mame ali isto imaju duge periode kad uopšte ne razgovaraju sa njima iz raznoraznih razloga. Dok smo za Jusove sukobe sa mamom znali od ranije, novost je da Selena i njena mama Mandy imaju sličan problem.

“Selena uvek govori da joj mama znači najviše na svetu ali isto tako, njihov odnos je vrlo komplikovan pa su imale mnogo uspona i padova”, piše E! Online i kao posebno drastičan primer navodi ono što se dešavalo 2014. godine kad je Sel objavila da joj mama više neće biti menadžerka. “To je baš napravilo problem. Mandy joj je zabranjivala čak i da viđa svoju sestru”, kaže jedan izvor.

“Mandy i Selenin očuh Brian su radili sve što su mogli za nju pa im je jako teško palo kad ih je ona otpustila”. Justin Bieber je sad novi izvor neslaganja ali kako isti medij prenosi, Mandy će morati da se pomiri sa tim da Seleninu odluku neće promeniti. Justin se sve vreme drži po strani i spreman je da izdrži svašta kako bi njih dvoje ostali zajedno – svi znaju da im je ovo poslednja šansa.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Vi ste izabrali: "Si tu te vas" Tini Stoessel je najbolja pesma mladih zvezda u ovoj deceniji!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.