Demi Lovato stala u odbranu Halsey zbog uvreda na račun njenih neobrijanih pazuha!

Na naslovnici novog Rolling Stone magazina našla se pevačica Halsey. U jednostavnoj beloj majici na bretele, s minimalnom količinom šminke, na ovoj slici ništa ne deluje čudno… sem njenih pazuha.

Na slici se jasno vide njeni neobrijani pazusi, što je verovatno bila ideja ljudi zaduženih za njen izgled. Pevačica se odmah našla na meti mnogih na Instagramu, koji su joj upućivali uvrede kao što je “Brijač, jesi li ikad čula za njega?” i razne komentare sličnog sadržaja. Naravno, mnogi su podržali ovu naslovnicu i branili Halsey, a jedna od njih je i Demi Lovato, koja je u komentarima podržala prijateljicu rečima “Toliko je toga dobro na ovoj slici da ne znam odakle da počnem 🙌🏼 ”

Demi je inače poznata po tome da staje u odbranu svojim koleginicama ukoliko primeti da im je nanesena nepravda. Tako je i nedavno osudila dizajnere koji nisu želeli da rade sa Bebe Rexhom na njenoj Grammy haljini zato što je “prevelika”.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Demi Lovato: Sasvim je moguće da će moja sledeća veza biti sa devojkom!

One thought on “Demi Lovato stala u odbranu Halsey zbog uvreda na račun njenih neobrijanih pazuha!

  1. Poenta je u tome da njeni pazusi jesu obrijani i da generalno pazusi i izgledaju ovako kad su obrijani, ali ovde nisu fotošopovani kao u većini ostalih magazinskih naslovnica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.