Bella Thorne na korak bliže hakeru koji je ukrao njene eksplicitne slike!

Prošla nedelja je bila prilično burna za Bellu Thorne, kojoj je nepoznati haker ukrao toples fotografije. Ona je prošle nedelje okačila skrinšot svoje prepiske sa dotičnim u kome je on ucenjuje, jer, kako ona kaže, bilo joj je muka da sve ovo čuva kao tajnu.

Na slikama koje je postavila na twitter vide se i sadržaji koje joj je haker poslao, tj. slike i snimci njenih obnaženih grudi. Bella je u tvitu napisala da ne želi da neko ima takvu moć nad njom i da joj je lakše da sama postavi te slike, nego da je neko ucenjuje i profitira od toga. Kaže da se oseća mnogo lakše nakon toga i da napokon može mirno da spava i fokusira se na promociju svoje nove knjige “The Life of a Wannabe Mogul: Mental Disarray”. 

Bella takođe kaže da je predator poslao fotografije i drugih poznatih ličnosti, ali nije otkrila kojih. Nedavno se oglasila na Instagram storiju i rekla da je policija na korak bliže da nađe identitet hakera i da ga strpa u zatvor, i da se nada da takav bolesnik više nikome neće nauditi. Nakon tog storija, desetine poznatih ličnosti je pružilo Belli podršku, što je ona takođe objavila na Instagramu.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Bella Thorne

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Čuvaaaj! Bella Thorne prozujala ulicama na svom novom skuteru! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.