Vaše zvezda za utorak, 25. jun 2019. godine

Svoj 23. rođendan danas slavi jutjuberka Lele Pons.

HRSKP3 Ovan (21.3 – 20.4.)

Ovo je važan dan za vas. Pruža vam se prilika da dovršite sve započete poslove, a predveče očekujte vest u vezi s nečim što ste već odavno prestali da iščekujete. Brzo reagujte, u suprotnom bi nešto krupno moglo da vam izmakne.

HRSKP4 Bik (21.4 – 20.5.)

Za svaki dinar morate dobro da se pomučite. Oslonite se isključivo na svoje sposobnosti, rad, trud i odricanja, jedino ćete na taj način ostvariti zadovoljavajući uspeh. Sav novac koji vam dođe na neki brži i lakši način, tako će i da ode.

HRSKP5 Blizanci (21.5. – 20.6.)

Ovo je jedan od onih dana kada vam se čini da je najbolje da ga prespavate. Pravi razlog takvom raspoloženju leži u činjenici da vas muči velika neodlučnost zbog koje ne uspevate da se opredelite i donesete pravu odluku kojom biste izbegli agoniju.

HRSKP6 Rak (21.6. – 20.7.)

Koncentracija vam je danas na visokom nivou. Aktivnost na polju komunikacija može vam poslužiti za lične ciljeve, posebno n ljubavnom planu. Pripazite, verovatno ne primećujete da voljena osoba pokušava da vam saopšti nešto veoma važno.

HRSKP7 Lav (21.7 – 21.8.)

Događaj dana može biti konstruktivna rasprava u koju vas uvlače saradnici za koje niste znali da su na vašoj strani. Paralelno s tim stiže podrška i od voljene osobe, pa vašem optimizmu i dobrom raspoloženju nema kraja.

HRSKP8 Devica (22.8. – 22.9.)

Obuzima vas ideja da pokrenete neki privatni posao. Zategnuti odnosi sa šefovima i loša atmosfera u okruženju mogu da izdvoje ekipu ljudi sa kojom je samostalni biznis moguć. Ne zaboravite da tamo gde interes vlada, ljubav i saosećajnost spavaju.

HRSKP9 Vaga (23.9 – 22.10.)

Okolnosti vas navode da donesete odluku koja nije u skladu s vašom prirodom. Spremni ste na žrtvu, ali u dnu duše osećate da je sve to ponižavajuće po vas. Ne uzimajte sve k srcu ako je u cilju višeg interesa, nije strašno ponekad pokoriti se.

HRSKP10 Škorpija (23.10. – 22.11.)

Ukoliko razmišljate o novčanim pozajmicama, najbolje je da odustanete jer će vas kasnije iznenaditi nepovoljni detalji koje niste shvatili na vreme. Najbolje je da troškove svedete na minimum i uvedete kratkotrajnu, oštru štednju.

HRSKP11 Strelac (23.11. – 20.12.)

Dan je obeležen napetim tranzitima koji nagoveštavaju stresne situacije iz kojih nećete lako izlaziti. Svedite svoju nestrpljivost na minimum kako biste izbegli veće nevolje, naročito kada su u pitanju partnerski odnosi i ljubav.

HRSKP12 Jarac (21.12. – 19.1.)

Nekontrolisano možete planuti, pa je izvesna ozbiljna rasprava sa nepoznatim licima na javnom mestu. Takođe, mogući su kontakti sa ljudima s druge strane zakona. Da biste izbegli eventualne neprijatnosti, dan provedite u društvu voljene osobe.

HRSKP1 Vodolija (20.1. – 18.2.)

Tranziti ukazuju na mogućnost da upadnete u sukob s bližnjima. Kriza unutar porodice može potrajati ako se ne potrudite i ne preduzmete konkretne korake, makar bili i neprijatni po vas. Ne zaboravite da vam oni nisu neprijatelji.

HRSKP2 Ribe (19.2. – 20.3.)

Preuveličavate svoju ulogu u svemu. Svesni ste svojih kvaliteta, pa vas trenutni zanos navodi da poverujete da ste nepogrešivi. Osim toga, naglašeno ste romantični, pa je ovo dan u kome će možda vaš partner najviše uživati u svemu.

 

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.