Halsey vređala i Demi Lovato, ona poludela na nju!

Vređanje jedne megazvezde nikad nije dobra ideja a u to se upustila Halsey koja je poručila kako mrzi muzičare koji pevaju o ljubavnim iskustvima sa osobama istog pola a da pritom zapravo nisu gej.

“Najsličniji gej pričama u pesmama su pop pesme koje pevaju žene koje nisu gej i tu se pre svega radi o njihovom eksperimentisanju…”, kaže Halsey. “O da, biseksualnost je tabu.’Nemoj reći maim’ ili ‘Ne bi trebalo ovo da radimo’ ili ‘Ovo deluje pogrešno ali je ispravno'”.

Demika joj je odmah odgovorila preko Twittera i to rečima, “Znate da je vaša pesma hit kad ljudi pričajuu o njenim stihovima i nakon dve godine” a taj post odmah je lajkovala Iggy Azalea koju je Halsey nazvala moronom u istom intervjuu! Čini se da bi mlada pevačica mogla malo da povede računa o svom izražavanju!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Preslatko je: Demi Lovato napravila Instagram profil za svog Batmana!

2 thoughts on “Halsey vređala i Demi Lovato, ona poludela na nju!

  1. ona stvarno nije normalna,ja jedva cula za nju,i ona vredja demi,iggy,jos samo fali ari i sel,pa da puknemmmmmmmmmmmmm!!! :$

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.