Demi Lovato će glumiti u filmu o “Evroviziji”

Još od šezdesetih godina prošlog veka muzičko takmičenje “Evrovizija” osvaja male ekrane. Srbija i ostale zemlje Balkana takođe učestvuju u ovom evropskom spektaklu, a neki od najvećih hitova naših predstavnika se i dan-danas slušaju sa jednakim žarom.

Netflix je zajedno sa komičarom Willom Ferrellom sada rešio da snimi dokumentarac o “Evroviziji”, a jedna od uloga ponuđena je i Demi Lovato! U filmu će još glumiti i  Pierce Brosnan, Rachel McAdams i Dan Steven. Will Ferrell je Demi čestitao rođendan uz tortu, a ona je na svom Instagramu tada zvanično objavila da će glumiti u filmu.

“Da, Will Ferrell mi je napravio tortu. Odakle da počnem…Danas je bio jedan od najsrećnijih. Ne zato što mi je rođendan, ne samo zato što živim svoj san i radim nešto uzbudljivo danas, već zbog mojih prijatelja, porodice i LOVATICA! Moj rođendan je bio nerealan…osnažujuć…inspirativan…smešan…dirljiv…sve čega se možete setiti. Takav mi je bio rođendan”.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Ari ponovo caruje društvenim mrežama, Biebs, Sel i Demi u velikom padu, Martinina rivalka u vrhu!

One thought on “Demi Lovato će glumiti u filmu o “Evroviziji”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.