Postoje šanse: Da li je Camila Cabello upravo potvrdila da će glumiti u filmu?

Camila Cabello možda ide u glumce zvanično – zbog jednog njenog posta na društvenim mrežama krenule su ozbiljne diskusije!

Režiser Steven Spielberg je početkom godine potvrdio da radi svežu verziju filma „West Side Story“ a takođe je već dugo tražio Latine za glumačku ekipu. Nikome nije palo na pamet da bi ta Latina u usponu mogla biti i Camila Cabello, sve dok ova zvezda nije objavila crno-belu fotografiju Julije, Šekspirove tragične junakinje iz „Romea i Julije“!

Ovo može da znači da je Cam samo potvrdila da će glumiti u filmu, naročito jer je priča inspirisana „Romeom i Julijom“, a junakinja Maria koju bi Camila možda glumila ubedljivo je oblikovana po uzoru na Juliju. Za sada su sve ovo samo pretpostavke, ali videćemo šta će biti!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Camila Cabello molila fandom da je posluša, pa onda obrisala tvit!

2 thoughts on “Postoje šanse: Da li je Camila Cabello upravo potvrdila da će glumiti u filmu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.