Demi Lovato planira dokumentarac nakon filma o Evroviziji!

Evrovizija je na našem kontinentu ubedljivo omiljeno muzičko takmičenje, pa i mi možemo da kažemo da ne možemo da zamislimo godinu bez Evrovizije i da smo bili naročito tužni što ove godine nije bilo ni nje. U Americi je za neke Evrovizija i dalje “strana reč”, ali za Demi Lovato nije tako, naročito sada nakon interesantnog iskustva snimanja komedije za Netflix upravo o ovom šou!

Naime, film Willa Ferrella o Evroviziji zove se “Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga” i u centru pažnje je predstavnica Islanda Katiana koju glumi upravo Demi, pa je Demi za šou Kelly Clarkson ukratko ispričala kakvo je to bilo iskustvo: “Iskreno nisu mi nikad išli akcenti, ali sam znala da ću morati za ovaj film da probam akcenat Islanda. Kad sam došla na snimanje u Londonu shvatila sam, bože, glumim pop zvezdu Islanda, moram da znam da pričam kao oni, i to je bila komedija tako da nećete me skoro ponovo videti kao zvezdu tih prostora” našalila se Demi.

“Evrovizija je prelepa, inspirativna i moćna” takođe je Demi poručila za Evroviziju kao pravi šou.

Za Demi dolazi uzbudljiv “glumački” period, jer osim što je izašao njen Netflix film, YouTube je najavio i njen novi dokumentarac nazvan “Demi Lovato”, koji će imati četiri dela i pokriće njene poslednje tri godine života i rada.

Pročitajte još  Opasnost prošla: Demi Lovato sve bolje, ali još uvek je u bolnici!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.