Fandom u šoku: Shawn Mendes izjavio da ne pere svoje lice!

Već smo imali priliku da vidimo kako Arianu Grande optužuju da ne brine o nezi svog lica, jer je u nekim situacijama zaboravila da skine šminku pre spavanja, a ako ste se pitali kako druge zvezde brinu o svojoj koži, odgovor Shawna Mendesa će vas sigurno iznenaditi – jer on tvrdi da apsolutno ništa ne radi kako bi imao savršeno lice!

Kao što znate, deo Shawnove rutine na turneji je Q&A koji radi sa fanovima, koji smišljaju krajnje interesantna i do sada ne postavljena pitanja, među kojima se sada našlo i jedno koje je vezano za pevačevu negu lica. Jedan od članova Mendes Army je upitao svog idola kako njegovo lice uvek izgleda savršeno, koja je njegova tajna nega lica, uz napomenu da bude iskren u vezi sa tim. Shawn je sve iznenadio odgovorom, a to je da se čak i ne umiva!

“Ne lažem vas kad vam kažem da ne perem svoje lice! Meditiram dosta. Mislim da je koža zasnovana na onome kako se osećate. Možete utrljati prljavštinu na svom licu iako ste stećni, to neće nestati,” zaključio je on, a u videu smo mogli da primetimo poprilično iznenađene fanove, koji nisu baš bili oduševljeni odgovorom. Kris Jenner se takođe oglasila povodom ove situacije i kaže da Shawn nije toliko pogrešio – jer stres i druge emocije zaista utiču na izgled naše kože, ali higijena kože je podjednako važna!

Fandom je ipak poprilično iznenađen kako pevaču to polazi za rukom, a neki mu ipak apeluju da bi trebalo da vodi računa o higijeni lica, iako ono izgleda besprekorno! Na Twitteru su se pojavile i neke slike sa koncerta, gde možemo videti da se pevač u potpunosti preznojio u licu, a jedna od reakcija fanova je “kako i pored tolikog znojenja ima savršenu kožu”.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Shawn Mendes

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Shawn cvrkuće o Camili: Sve možemo da kažemo jedno drugom, čitavog života bih pisao pesme sa njom!

One thought on “Fandom u šoku: Shawn Mendes izjavio da ne pere svoje lice!

  1. Očigledno je da se šali. Postoje i slike na kojima se vidi da nosi masku za lice…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.