Danini utisci sa koncerta MM u Brnu: Najbolje iskustvo ikad

Famoza je tokom godinama imala priliku da upozna nekoliko zaista sjajnih MMera van našeg regiona, a retko ko je tako omiljen kao Daniela iz Bugarske, koju zna i veliki broj naših MMera. Dani je bila u Brnu proteklog vikenda i poslala nam svoje utiske koje prenosimo u celosti. Ovaj njen blog smo objavili i u originalnoj verziji na engleskom jeziku!

Zdravo svima! Ja sam Dani i ja sam bugarski MMer. Ove godine za rođendan dobila sam karte za koncert u Brnu. Od tad sad sam odbrojavala dane i svakog dana bih prekrižila dan koji je prošao.

Samo par dana je bilo ostalo do koncerta i našeg puta u Češku, kad mi je mama ušla u sobu sa kartom za SOON VIP sesiju. Bila sam u šoku! Nikad nisam srela momke licem u lice i to je delovalo kao poslednja šansa da pričam sa MM.

11. jul imali smo let u Prag. Prespali smo tamo i narednog dana smo imali turu po prelepom Pragu. Moje srce nije prestajalo da lupa sve vreme. Manje od 30 sati pre nego što ću sresti momke prvi put. Oko ponoći smo počeli da se spremamo za koncert. Bila sam sa mamom i najboljim drugaricama – Didi i Neli. Uzele smo bus za Brno u četiri ujutru i rano ujutru smo bili tamo na centralnoj autobuskoj stanici. Trebalo nam je malo vremena da nađemo prevoz za zamak Slavkov, gde je bio koncert. Oko 11 ujutu bili smo ispred vrata. Stotine MMera su stojale tamo bez obzira što je vreme bilo loše (neki od njih su i spavali tamo, što je ludo).

Prvo je počela VIP sesija sa susretom. Pitala sam se neko vreme šta da ih pitam. Htela sam neko interesantno pitanje, koje nisu ranije dobili. I pogodite šta sam to pitala – Koje su bile vaše prve reči? Prvo su se nasmejali, Marcus mi je rekao da je to dobro pitanje, a kako naravno nisu znali odgovor, pitali su tatu. Verovatno su prve reči mama ili tata. Poslala sam im puno pozdrava od bugarskih MMera i pokazala sam im veliku zastavu, koju sam sve vreme nosila. Bili su malo iznenađeni a Martinus je napravio srce sa svojim rukama. Bili su baš prijateljski nastrojeni i pitali su me koliko sam uzbuđena zbog koncerta. Bila sam stidljiva da priačm sa njima, jer nisam htela da kažem nešto pogrešno i da zvučim kao poludela obožavateljka. Na kraju smo svi dobili torbe sa poklonima iz MM prodavnice i grupnu fotku. Tako sjajno iskustvo!

Onda sam dala sve od sebe da bude što bliže bini! Verujte mi – nikad nisam tako brzo jurila kao tog dana! Koncert je bio sjajan kao i obično. MM su bili neverovatno i bilo je vidljivo da su se sjedinili sa svojom muzikom. Slušati gitaru i sve nove pesme sa SOON mini albuma je bilo neverovatno iskustvo, koje nikad neću zaboraviti! Takođe sam neke prijatelje srela prvi ili drugi put. Evo i slika iz Praga, sa VIP sesije i koncerta!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.