Ariana Grande dobila Grammy pa ga dala svom prasetu! (video)

Iako je osvojila svoju prvu Grammy nagradu još u februaru, Ariana Grande tek sad je dobila trofej za najbolji vokalni pop album godine. Ipak, ona u preslatkom videu pokazuje nagradu i obraća se svom prasencetu Piggyju Smallzu rečima da je ovo nagrada koja zapravo pripada njemu!

Iako za razliku od svoje gazdarice ne ume da peva, Piggy ipak ima zasluge za njen uspeh. Ovo anti-stres prase je po rečima Ariane njoj omogućilo da se smiri nakon silnih problema koji su je zadesili, od terorističkog napada na koncertu u Mančesteru, do smrti bivšeg dečka Maca Millera i naglog raskida veridbe sa Peteom Davidsonom.

Njoj je trofej doneo Scooter Braun koji joj je i odao počast rečima, “Ne bih mogao biti ponosniji nego sad kad joj dajem njen prvi Grammy. Niko to ne zaslužuje više, a ovo je samo prvo poglavlje epske priče. Ona je živa ikona i upravo ono što tvrdi da jeste. Ona je zauvek Grammy dobitnica, ali za mene je jednostavno Ari… Jedna od najjačih osoba koje znam, sa srcem od zlata. Ponosan sam na tebi Ari! Volim te.”

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Scooter Braun

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza Fandom Awards: Glasajte za najveći fan uspeh i najbolju fan stranicu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.