Najbolji kad je najteže: Pogledajte video koji je skoro 220 MMera snimilo za meetup u Beogradu!

U petak smo vas obavestili kako je meetup sa Marcusom i Martinusom uoči koncerta u Beogradu veoma neizvestan, tako da bi Srbija mogla biti jedina, ili jedna od retkih zemalja gde se to neće desiti. Zbog toga smo i pokrenuli akciju koja bi to mogla da promeni a u koju se uključilo preko 200 MMera!

Ovo je ogromna brojka kad znamo da smo imali samo dva dana na raspolaganju ali i kad se zna da vam nismo tražili malu stvar, s obzirom da je svaki od 219 MMera u ovom videu obećao isto – ne samo da će doći na meetup koji bi se održao na dan koncerta već i da bi kupili aktuelni album momaka “Moments”, koji bi im ga zatim i potpisali.

Ovakva akcija pokazuje da je želja MMera da se ovo desi zaista ogromna i da bi bila greška ukoliko meetupa zaista ne bi bilo! Famoza će kao što smo obećali pokazati ovaj video danas ljudima koji odlučuju o svemu i nadamo se da će oni doneti odluku koja će nas sve obradovati. Naravno, ogromnu zahvalnost dugujemo Sari sa marcusandmartinus.serbiaa koja je sakupljala fotke i od njih napravila ovaj video!

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Martinus Gunnarsen blizu potpisa za norveški fudbalski klub, Marcus pao na probi!

9 thoughts on “Najbolji kad je najteže: Pogledajte video koji je skoro 220 MMera snimilo za meetup u Beogradu!

  1. Stvarno mi je drago što se ovoliko MMera odazvalo akciji u tako kratkom vremenskom roku☺ Nadam se da će ovo biti dovoljan dokaz da bi se održao i meetup kod nas u Beogradu ☺ Bravo MMeri, divno je videti vas kako sarađujete 😃

  2. Drago mi je da se toliko Mmera uključilo 😊 vjerovatno bih se još uključilo ali je vremenski rok bio kratak, A neki i nemaju instagram 🙂 nadam se da ćete uspjeti☺ imate našu podršku, Jorgista i vjerovatno i ostalih fandoma 😍😘

  3. Stvarno je super sto se ovoliko MMera ptijavilo. Famozo ja mislim da ce doci i vise MMera na Meetup. Da li je ovo dovoljno da se Meetup odrzi? ❤️

  4. Stvarno je super sto se toliko MMera prijavilo. Famozo ja mislim da ako bi bio Meetup dosli bi mnogo više MMera nego što su ucestvovali na akciji. Da li je ovo dovoljno MMera da se odrzi Meetup.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.