Ojačale prijateljstvo: Ariana Grande poklonila Rosé iz BLACKPINK svoj parfem!

Do skoro nismo znali šta Ariana Grande, najpopularnija ženska pop zvezda današnjice, misli o BLACKPINK, najpopularnijoj ženskoj grupi, ali još na Coachelli devojke su pokazale da se jako vole i da žele da se druže! Zatim je na Coachelli usledila i zajednička slika, a kasnije su i BLACKPINK nosile i Arianine majice!

Ovde se nije završio Arianin kontakt sa BLACKPINK, jer je Ari učinila još jedan lep gest, kojim se Rosé iz benda pohvalila na Instagramu – Ari joj je poslala svoj „Cloud“ parfem! „Hvala ti, Ariana. Ovo je bukvalno najslađi parfem na planeti“ napisala je Rosé zahvalivši se svojoj koleginici.

Ovo je dobar znak da će devojke možda nekad dogovoriti i saradnju jer BLACKPINK vole da snimaju duete sa internacionalnim zvezdama (jedna od njih je i Dua Lipa), ali za sada su sve zauzete drugim stvarima jer su na turnejama.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Šaljemo i van Srbije: Danas možete osvojiti "Dangerous Woman" Ariane Grande!

4 thoughts on “Ojačale prijateljstvo: Ariana Grande poklonila Rosé iz BLACKPINK svoj parfem!

  1. ''blackpink vole da snimaju duete sa internacionalnim zvezdama"
    a imaju 1 duet (yg im ne dozvoljava ali ipak..)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.