Sunčicin blog: Pesme i spotovi koji su nedavno izašli!

Ćaos, ponovo. Sunčica je i tu sam sa svojim 128. blogom po redu. Evo nove liste noviteta, konačno. Naravno, kao i uvek, kao što važi i za apsolutno sve svoje dosadašnje blogove, i ovaj blog ću, naravno, započeti sa nekoliko uvodnih reči a zatim prelazimo i na samu temu ovog bloga.

Dakle, evo nas sa novom listom noviteta! Pravo da kažem, više ni sama ne znam koji su po redu ovo noviteti, no mislim da ni nema veze, važno je da su tu nove pesme i spotovi. Za ovakve blogove imam stvarno često inspiracije i baš su mi dragi za pisanje, pa to je i upravo razlog zašto su tako učestali, jednostavno su mi jako zanimljivi za pisanje, a nadam se i vama za čitanje. Pred vama je 15 pesama i spotova koji su izašli relativno nedavno (u trenutku kada pišem ovaj blog, uglavnom nekoliko dana, eventualno koja nedelja). Nisam ih puno opisivala kako blog ne bi bio predugačak. Neću više dužiti sa ovim uvodnim delom, već hajde da konačno pređemo na samu temu ovog bloga.

Louis Tomlinson – Two Of Us

Krećemo sa jednom od najemotivnijih i najosećajnijih pesama koje sam ikada čula. Izašla je pre par dana a u pitanju je pesma Louis Tomlinson-a. Nadam se, inače, da nas uskoro očekuje i album.

SUNMI – NOIR

Nekadašnja članica K-Pop grupe Wonder Girls, izbacila je svoj novi singl ,,Noir”. Nije još uvek ništa definitivno, ali pretpostavlja se da se ovaj singl ne nalazi u okviru nekog albuma, već zasebno.

TXT – Blue Orangeade

Zatim, pesma koju izvodi K-Pop grupa TXT (Tomorrow X Together) izacili su svoj debitantski extended play ,,The Dream Chapter: Star” a na njemu se, između ostalog nalazi ova sjajna pesma.

Ava Max – So Am I

Sledeću pesmu izvodi Ava Max. Pretpostavlja se da je u pripremi njen debitantski album i da će se, između ostalog, ova pesma naći na njemu.

Khalid – Talk

Khalid-ov novi album izlazi za svega par nedelja, a do tada, tu je spot za pesmu ,,Talk” koja će se takođe naći na albumu.

2 Chainz – Rule The World ft. Ariana Grande

Fantastična pesma koju izvode 2 Chainz i Ariana Grande a koja je dobila i spot bukvalno juče (u trenutku kada pišem ovaj blog).

TXT – CROWN

Još jedna pesma koju izvodi K-Pop grupa TXT (Tomorrow X Together) koja predstavlja vodeći singl sa njihovog debitantskog extended playa.

Bea Miller, 6LACK – It’s Not You, It’s Me

Bea Miller takođe radi na svom novom, i to trećem po redu studijskom albumu, a ova pesma će najverovatnije biti vodeći singl sa albuma.

Kira Kosarin – 47 Hours

Debitantski album Kire Kosarin samo što se nije pojavio, a evo do tada još jedne pesme koja će se naći na njemu.

Marshmello, CHVRCHES – Here With Me

Najnoviji singl Marshmella. Pesma koja se pojavila pre svega par dana, no ne zna se definitivno da li će se naći na njegovom najnovijem albumu još uvek.

Rita Ora – Only Want You ft. 6LACK

Nova, remix verzija pesme Rita Ore sa njenog drugog albuma ,,Phoenix” koji se inače pojavio pre par meseci, dok se ovaj remix pojavio pre neki dan.

TXT – OUR SUMMER

Mislim da je ovo moj favorit kada je debitantski mini album ove K-Pop grupe u pitanju. Pesma je stvarno odlična.

Julia Michaels – Deep

Sledeća pesma jeste pesma Julie Michaels, sa njenog najnovijeg extended play-a ,,Inner Monologue”, koja je nedavno dobila i spot.

KEY – I WANNA BE FT. SOYEON

Pesma koju izvode Key, član K-Pop grupe SHINEE i Soyeon, članica K-Pop grupe (G)-IDLE, koja je izašla pre svega par dana.

Khalid – My Bad

I za završetak ovog bloga, još jedna pesma koja izvodi Khalid i koja će se naći na njegovom novom albumu.

I to bi bilo sve što se tiče mog 128. bloga, nadam se da vam se dopao. Očekujte od mene vrlo brzo novi blog. Nadam se da vam je bilo interesantno za čitanje i da ste makar malo podstaknuti da poslušate neku od ovih pesama (ako već niste). Koji su vaši omiljeni noviteti? Naravno, to mogu biti i neki van ove liste. Napišite u komentarima. Puno pozdrava, Sunčica.

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.