Svima nešto smeta: Ariana Grande na meti napada zbog Petea Davidsona i toga što je obukla za sahranu!

Internet baš ume da bude zlo mesto, naročito jer šta god da uradite, neko će pokušati da od toga napravi skandal. Nakon što je podignuta prevelika buka protiv sveštenika koji je nespretno zagrlio Arianu Grande tokom ceremonije sahrane legendarne pevačice Arethe Franklin, sad je i Ari na tapetu zbog svog navodno skandaloznog ponašanja.

Ariani se tako zamera više stvari, a pre svega način na koji se obukla. Iako se pojavila u jednostavnoj crnoj haljinici, Ari je na meti napada jer se smatra da je to previše provokativna odeća za ovakav događaj. “Ariana ne zna da bi trebalo da nosi suknje kraće od kolena kad je na sahrani u crnačkoj crkvi”, napisao je neko, a na to se nadovezala pisac Britni Danielle rečima, “Ariana izgleda kao da je u crkvu došla pravo iz kluba.” Naravno, gotovo sve osude dolaze isključivo od Afroamerikanaca, ali verujemo da većina njih ipak ne razmišlja na tako primitivan način. Među njima svakako nije Big Sean, bivši Arin dečko koji je bio u publici, a njen nastup je ispratio stojećim aplauzom!

Ariani se zamera i to što je ne samo povela svog dečka Petea Davidsona već i što je on bio u VIP loži. Dok ima onih kojima je logično da je Ari povela Petea, postavlja se pitanje zašto je on dobio status posebnog gosta. “Ok, ima smisla jer Ariana nastupa – ali i dalje je strašno videti Petea Davidsona na sahrani Arethe Franklin.” Nadajmo se da Ari neće obraćati previše pažnje na ovakve komentare!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #180 - Glasajte za sve pesme koje volite!

6 thoughts on “Svima nešto smeta: Ariana Grande na meti napada zbog Petea Davidsona i toga što je obukla za sahranu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.