Da li se sprema duet? Poznati pevač nastupio na koncertu Tini Stoessel!

Sada kada su datumi za evropski deo “Quiero Volver” turneje poznati, Tini Stoessel polako nastavlja i privodi kraju turneju po Južnoj Americi gde ima niz nastupa po Argentini i Urugvaju, a kako to priliči mladoj pevačici svaki nastup je unikatan, jer nikada ne znate šta ćete videti na sceni! Proteklog petka Tini je održala nastup u Movistar areni, u glavnom gradu Urugvaja, Montevideu pred punom arenom uz posebne goste!

Kao što smo ranije imali prilike da konstatujemo, Tini je dosta promenila svoju turneju, od setliste do kostima koje nosi, a sem toga svaki nastup krasi prisustvo specijalnih gostiju – ovog puta na redu je bio Luis Fonsi koji je na sceni sa Tini viđen još u februaru 2018. godine na jednom humanitarnom festivalu u Buenos Ajresu!

Tini i Luis su udružili snage kako bi otpevali njegov hit koji je snimio u duetu sa Demi Lovato – “Eschame La Culpa” i koji smo ujedno imali prilike da čujemo u novembru 2017. godine kada je Luis u okviru svoje svetske turneje posetio i prestonicu Srbije, Beograd. Luis uživa status velike zvezde u Latino Americi, ali i svetu nakon planetarnog hita “Despacito”, tako da je ovo bilo pravo iznenađenje za publiku, a ujedno i veliki plus za Tinin nastup. Možda Tini želi da nam poruči da je na pomolu i saradnja sa Luisom, jer je nedavno najavila novi duet “sa izvođačem kojeg jako voli i ceni”!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Tini Stoessel

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Marijin blog: Zašto sam bila hejter Tinista

2 thoughts on “Da li se sprema duet? Poznati pevač nastupio na koncertu Tini Stoessel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.