Da li je to Zayn Malik uputio javno izvinjenje Louisu Tomlinsonu?

Zayn Malik je kako izgleda prekinuo kontakte sa nekadašnjim kolegama iz One Directiona, ali to ne znači da pevač ne prati šta se sve priča o njemu, a dokaz za to je i pevačev poslednji post na Twitteru koji je sad već i obrisan. Zayn je poslao nedefinisanu poruku u kojoj se izvinjava, ali sve navodi na to da se pevač izvinio Louisu Tomlinsonu za situaciju koju je pevač opisao u skorašnjem intervjuu.

“Izvinjavam se što sam bio odvratna osoba,” tvitovao je Zayn objavu koja je obrisana kada je dostigla već preko 14 hiljada deljenja. Louis je nedavno pričao o Zaynu kada je napustio 1D i kako su još uvek bili u kontaktu, sve dok Zayn nije odlučio da mu ne pružio potrebnu podršku u “X” faktoru 2016. godine kada je izgubio majku Johannah. “Razgovarao sam sa njim nekoliko puta kada sam izgubio majku i svi momci su se složili da dođu i nastupe, a on se nije pojavio,” ispričao je nedavno Louis.

“Video sam ih sve tamo – Harryja, Liama i Nialla, to mi je bilo potrebno, ta podrška,” zaključio je Louis. Izgleda da Zayn žali zbog nekih postupaka u prošlosti i moguće je da je spreman da ponovo obnovi kontakte sa nekadašnjim kolegama i prijateljima iz benda, pa ko zna, možda i on ima želju da ponovo bude član One Directiona kada dođe vreme za njihovo okupljanje.

Pročitajte još  Raspadaju li se 1D ili se Zayn vraća u bend? Pogledajte šta o tome kažu Liam i Niall! (VIDEO)

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Zayn

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

3 thoughts on “Da li je to Zayn Malik uputio javno izvinjenje Louisu Tomlinsonu?

  1. Nikada nisam gotivila nešto Zayna, uvijek mi je djelovao kao da mu smeta što je Harry "vođa" benda i to da se hoće isticati.
    Povrijedilo me je jako, kao i sve directionere, kada je odlučio napustiti bend.
    I da on se stvarno ima za šta kajati, tokom godina postao je odvratan. Volila bih stvarno da se to promijeni, ali sumnjam. Ništa kao slava, može uticati toliko jako i promijeniti čovjekovu psihu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.