Charlie (Bars and Melody) o ljubavnom životu: Ana i ja smo napravili novi korak u vezi!

Sjajni dvojac, Bars and Melody, koji će uskoro posetiti naše krajeve, nedavno je posetio Nemačku i za njihove medije je pričao o ljubavnim životima koji sigurno, pored muzike, i najviše zanimaju njihov fandom, a Charlie otkriva da su on i njegova devojka spremni na naredni korak u vezi, ali pre svega obojca ističu da su im fanovi veoma važni i da im je od velike važnosti da budu bliski sa njima!

Charlie je već duže vreme sa Anom Lisom Kohler i otkriva da je “biti zaljubljen jedan od najlepših osećaja na svetu”. Pevač otkriva da su odlučili da preduzmu naredni korak i počeli su da žive zajedno u Nemačkoj! “Da, to je tačno. Sada živimo zajedno u Kelnu, Ana je želela da idemo u Nemačku,” dodaje Charlie. “Glasali smo između Berlina i Kelna, ali Keln je presudio,” dodao je on.

Charlie kaže da je veoma zavoleo Keln i da mu sve u njemu poprilično odgovara. “Teško je objasniti , ali vibracije, osećaj, ljudi – sve mi odgovara tamo. Naravno, život sa Anom je takođe zabavan,” ističe pevač. Ipak, oboje provode dosta vremena na putu, ali ostvarili su ono što je bilo veoma važno za njih – zajedničko mesto za život koje su pronašli u Kelnu. Njegov prijatelj iz grupe, Leondre je upitan da li je pomalo ljubomoran, na šta on ističe da to uopšte nije slučaj. “Srećan sam zbog njih, srećni su i to je sjajno,” odgovorio je direktno Leondre. Iako su obojica pronašli lepšu polovinu, momci ističu da će u budućem periodu morati da se fokusiraju na turneju i nastupe koji im slede!

Pročitajte još  Bit razbija: Bars and Melody predstavili spot i pesmu "Love To See Me Fail"

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Bars and Melody

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.