Veliki udarac: Zayna uoči izlaska albuma napustila menadžerka, tvrdi da je pevač jako težak za saradnju!

Zayn Malik ovih dana promoviše svoje nove spotove i priprema se za izlazak novog albuma pa je jako neobično što ga je napustila menadžerka Sarah Stennett sa kojom je sarađivao od dana kad je otišao iz One Directiona. Ipak, kako navodi Variety, ona više nije htela da trpi njegove hirove ni po koju cenu.

Kako se navodi, Zayn ima lošu reputaciju razmažene zvezde, ali je veći problem njegov strah od scene zbog čega stalno odbija ne samo turneje već čak i da peva u televizijskim šouima. Samim tim, to menadžere postavlja u nemoguću poziciju jer treba da mu pomognu oko promocije albuma a Zayn ne želi da učestvuje u tome.

Interesantno, mladi pevač je pre samo par dana pričao o tome kako je spreman da se vrati na scenu kad mu izađe drugi album i da će sve biti drugačije, što pozdrazumeva i koncertnu turneju. Zayn je pričao i da je posećivao psihologa a veliku podršku u prevazilaženju problema mu je pružala i sad već bivša devojka, Gigi Hadid.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Zayn Malik

4 thoughts on “Veliki udarac: Zayna uoči izlaska albuma napustila menadžerka, tvrdi da je pevač jako težak za saradnju!

  1. Famoza, na šta se misli kad kažu ima reputaciju razmažene zvezde? Ako možete da mi odgovorite.

    1. Generalno se priča da je razmažen, još od One Directiona su govorili da nije hteo da priča za medije, a i sad odbija turneje i kažu da je težak za saradnju, par pesama je izgubio jer se nije pojavio na snimanju recimo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.