Šta mu je? Zayn Malik javno izjavio ljubav Gigi Hadid!

Zayn Malik i Gigi Hadid raskidali su već nekoliko puta, a mediji prenose da se oni ne viđaju još od novembra. Zayn koji je već odavno poznat kao momak koji izbegava javnost kao i da priča o svom privatnom životu, sad je šokirao sve izjavom ljubavi Gigi Hadid, i to na Twitteru, pa nikome nije jasno o čemu se radi.

Iz čista mira, Zayn je tako u subotu popodne objavio poruku u kojoj kaže, “Gigi Hadid, volim te”. Ona je već sad lajkovana oko 100.000 puta i naravno, još uvek stoji na svom mestu, što eliminiše mogućnost da je pevačev profil hakovan, kao što se mnogima činilo.

Ovako posmatrano, sve deluje kao Zaynovo očajničko obraćanje Gigi da mu pruži još jednu šansu, jer je zaista teško pomisliti da bi povučeni pevač napisao ovako nešto bez ikakvog razloga. Gigi za sad ignoriše sve što se dešava, ali pitanje je da li će ovakva izjava ljubavi imati uticaja na nju.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Zayn

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Opčinjen Amerikom: Zayn Malik se seli u Los Anđeles!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.