Šta mu je? Zayn Malik javno izjavio ljubav Gigi Hadid!

Zayn Malik i Gigi Hadid raskidali su već nekoliko puta, a mediji prenose da se oni ne viđaju još od novembra. Zayn koji je već odavno poznat kao momak koji izbegava javnost kao i da priča o svom privatnom životu, sad je šokirao sve izjavom ljubavi Gigi Hadid, i to na Twitteru, pa nikome nije jasno o čemu se radi.

Iz čista mira, Zayn je tako u subotu popodne objavio poruku u kojoj kaže, “Gigi Hadid, volim te”. Ona je već sad lajkovana oko 100.000 puta i naravno, još uvek stoji na svom mestu, što eliminiše mogućnost da je pevačev profil hakovan, kao što se mnogima činilo.

Ovako posmatrano, sve deluje kao Zaynovo očajničko obraćanje Gigi da mu pruži još jednu šansu, jer je zaista teško pomisliti da bi povučeni pevač napisao ovako nešto bez ikakvog razloga. Gigi za sad ignoriše sve što se dešava, ali pitanje je da li će ovakva izjava ljubavi imati uticaja na nju.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Zayn

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #79 - Glasajte za pet omiljenih pesama, po jednom svakog dana!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.