Šta nije u redu? Zayn Malik ponovo objavljuje čudne stvari na Twitteru!

Zayn Malik sve više zabrinjava javnost svojim ponašanjem i mentalnim zdravljem o kom on očigledno ne želi da razgovara, ali je isto tako očigledno da neki problem postoji. Pevač je raskinuo sa Gigi Hadid, svojom dugogodišnjom devojkom, ali je u martu pisao na Twitteru kako je voli, a onda javno napisao kako je grozna osoba, i izgleda da se ne završava sve na tome!

Naime, sudeći po Zaynovom ponašanju ne samo sada već i prethodnog meseca, nešto se u njegovom životu definitivno dešava jer je Zayn na Twitteru prilično agresivan i čini se da tvitove koristi da se te agresije oslobodi. Slučaj koji se dogodio sada obuhvata tri vrlo agresivna tvita: „Kako bi bilo da svi odje*ete sa svojim nebitnim  s*anjima, ovo nije mesto za osećanja, a ti nisi osoba kakva si rekao da jesi“ napisao je on, bez ikakvog objašnjenja šta bi ovo moglo biti.

Neki fanovi su pomislili da se ponovo nešto desilo sa Gigi ili sa članovima One Directiona kao što se sumnja da se Zayn izvinio Louisu rečima da je „grozna osoba“, ali neki kažu da bi ovo možda bili i stihovi neke nove pesme koju priprema. Ko zna!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Zayn

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  BTS i dalje najpopularniji na društvenim mrežama, Ari druga, Selena se ponovo penje!

2 thoughts on “Šta nije u redu? Zayn Malik ponovo objavljuje čudne stvari na Twitteru!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.