Stara dilema: Da li je Martinus zaista psovao na srpskom? (video)

Otkako smo uradili naš prvi intervju uživo sa Marcusom i Martinusom pre nešto više od dve godine, videli smo na stotine vaših komentara u kojima konstatujete kako je Martinus u njemu psovao! I zaista, ako poslušate deo videa koji kreće na 10:39, ono što možete da čujete jeste “je*ote”.

U spomenutom intervjuu naša Jelena Kosara učila je momke kako da pričaju na srpskom, pa im je do danas ostalo urezano nekoliko fraza kao što su “Hvala” ili pre svega “Volimo vas”. Ipak, mi ih tad definitivno nismo učili da psuju, a nešto nam nije delovalo verovatno da je Martinus upijao naše reči kao sunđer, pa je odjednom ubacio “je*ote u svoj govor! Međutim, kad malo razmislite, videćete da je Martinus u tom momentu i dalje pričao na engleskom, rekavši, “Yeah, but” što kad se izgovori zaista i liči na psovku! Iako su neki od vas verovatno uspeli to tako da protumače, možda je bolje da stavimo tačku na ovu priču! To nam takođe daje ideju da Martinus pokažemo ovaj isečak kad narednog puta dođu!

Momci za danas planiraju novi video, a ono što fascinira MMere jeste nova fotka koju su oni postavili! Iako ona na prvi pogled ne izgleda neobično, treba reći da je nastala blizu ponoći, a da je napolje ipak i dalje veoma svetlo, otprilike kao da umereno oblačno vreme! Momci su kasnije na storyju objavili i jedan video koji je nastao u 1:50 ujutru, a napolje je i dalje dan! S obzirom da njih dvojica žive u bespuću severa Evrope, za njih je to nešto potpuno normalno! Iako imaju novca da se presele u toplije krajeve, oduševljava kako momci i dalje najveći deo vremena provode u svom rodnom selu, bez obzira što od pre godinu dana imaju i stan u glavnom gradu Norveške, Oslu.

Autor: Famoza.net 

Pročitajte još  U kojim zemljama su Marcus i Martinus najpopularniji? Odlična Slovenija, jako dobra Hrvatska i Srbija!

Foto: Agri Soltanpanah

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.