Pogledajte intervju Famoze sa Marcusom i Martinusom!

Večeras od 19.30 Famoza na YouTubeu emituje premijeru svog intervjua sa Marcusom i Martinusom, poslednjem od dva koliko su momci uradili u Srbiji! Ipak, mi vas pozivamo da i pre toga budete na linku ispod jer će Famoza ekipa biti prisutna i razgovaraće sa vama!

Ako budete imali nekih pitanja, bićemo srećni da vam odgovorimo na njih, a trudićemo se da vam otkrijemo i neke detalje iz intervjua koje nismo zabeležili kamerom. Kao što ćete videti u intervjuu, Jelena je uspela da za nekih 10 minuta postavi sva pitanja koja smo planirali, uključujući i sva odabrana pitanja MMera. Sem toga, momcima smo priredili i nešto nesvakidašnje, jer smo ih zamolili da pozovu par grupa MMera u kojima je Famoza!

Ne volimo baš previše da otkrivamo sve unapred, ali verujemo da ćete uživati uz intervju i da ćete u njemu pronaći mnogo sitnih momenata koji će vam se jako dopasti. Doduše, efekat svega može biti da će vam biti još teže da dočekate njihov novi povratak!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Svađa oko pesme: Kako su pojedini MMeri iz Srbije i Hrvatske napravili problem celom fandomu!

7 thoughts on “Pogledajte intervju Famoze sa Marcusom i Martinusom!

  1. dali ce biti interviju sa tiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  2. Jelena je super, mislim I glumica je i radi za vas(famozu) i stigne da bude obicna devojka. Svaka joj cast!😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.