Pogledajte intervju Famoze sa Marcusom i Martinusom!

Večeras od 19.30 Famoza na YouTubeu emituje premijeru svog intervjua sa Marcusom i Martinusom, poslednjem od dva koliko su momci uradili u Srbiji! Ipak, mi vas pozivamo da i pre toga budete na linku ispod jer će Famoza ekipa biti prisutna i razgovaraće sa vama!

Ako budete imali nekih pitanja, bićemo srećni da vam odgovorimo na njih, a trudićemo se da vam otkrijemo i neke detalje iz intervjua koje nismo zabeležili kamerom. Kao što ćete videti u intervjuu, Jelena je uspela da za nekih 10 minuta postavi sva pitanja koja smo planirali, uključujući i sva odabrana pitanja MMera. Sem toga, momcima smo priredili i nešto nesvakidašnje, jer smo ih zamolili da pozovu par grupa MMera u kojima je Famoza!

Ne volimo baš previše da otkrivamo sve unapred, ali verujemo da ćete uživati uz intervju i da ćete u njemu pronaći mnogo sitnih momenata koji će vam se jako dopasti. Doduše, efekat svega može biti da će vam biti još teže da dočekate njihov novi povratak!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Stigao je spot Marcusa i Martinusa za "Remind Me", pokazuje nam kako će izgledati njihova turneja!

7 thoughts on “Pogledajte intervju Famoze sa Marcusom i Martinusom!

  1. dali ce biti interviju sa tiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  2. Jelena je super, mislim I glumica je i radi za vas(famozu) i stigne da bude obicna devojka. Svaka joj cast!😀

  3. Najbolja starnica❤.Sa li bi mogli da kazete da M&M dodu u Bih al neznam zasto oni nisu popularni mi smo MMeri glasali na instagramu sa svim pjevacima i svi su glasali za M&M ako nevjerujete provjerite na instagramu Aminammeri.🤗Ja bih Zeljela da postanu popularni
    Svidami mi se intervija aa M&M.

    1. Hvala Amina <3 To je posao organizatora iz BiH, javićemo mu se kad dođe na vreme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.