Pametan potez: Marcus i Martinus kupili stan u Oslu!

Marcus i Martinus imaju uspešnu godinu iza sebe, a to ih je ohrabrilo da urade ono što im se čini kao neophodno već neko vreme – da kupe svoj stan u Oslu! Momci su tokom 2018. godine zaradili 2,2 miliona evra pa je deo tog novca uložen u njihov novi u glavnom gradu Norveške.

Ako se pitate, ovo ne znači da se oni sele iz svog Troforsa, već samo da im je bilo neophodno da imaju svoj smeštaj u gradu gde zbog posla i inače provode mnogo vremena. Njihova poslovna centrala nalazi se upravo u ovom gradu, pa će se sad moći opuštenije da obavljaju svoje obaveze.

Kuća je plaćena nešto manje od pola miliona evra a i njihova menadžerka Marte Schei potvrđuje da se oni neće seliti, već da će nastaviti da žive sa svojom porodicom u Troforsu. Ona navodi i da je cilj za ostatak ove godine to da se oni maksimalno posvete radu na novom albumu!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Počinje finale: Glasajte za omiljene pesme u 2017. godini!

One thought on “Pametan potez: Marcus i Martinus kupili stan u Oslu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.