Da li je Kim Kardashian spremna na četvrto dete?

Kim Kardashian je navodno baš očajna što nema četvrto dete, tako da će vrlo brzo nabaviti društvo North, Saintu i maloj Chicago West!

Kim je ipak te tvrdnje demantovala, ali rekla da je otvorena kad je ta ideja u pitanju. „Ne znam stvarno, čitala sam to i nije bila baš istina, ali otvorena sam po tom pitanju i pričala sam o tome u svom šou, ne znam opet ništa konkretno“ kaže Kim o planiranju četvrtog deteta. „Snimamo uskoro 16. sezonu rijalitija i ako čujete tamo da sam razmišljala o tome, saznaćete. Za sada ne“ dodaje ona.

To ne bi bio prvi put da Kim u „Keeping Up With The Kardashians“ otkriva detalje o svojim planovima o materinstvu, jer smo preko tog rijalitija i saznali da je Kim imala probleme sa prva dva porođaja i te dve trudnoće uopšte, pa da je zato razmišljala o opciji surogat majke.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kim Kardashian

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Kim Kardashian se ne sviđa kuća Kylie Jenner!

One thought on “Da li je Kim Kardashian spremna na četvrto dete?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.