Kim Kardashian priznaje da je fotošopovala sliku!

Poznato je da je porodica Kardashian – Jenner sa vremena na vreme na udaru hejt komentara upravo zbog fotografija koje postavljaju na svom Instagram profilu i to uglavnom jer su one fotošopirane izvan granica realnosti i dobrog ukusa, da neki delovi njihovog tela naprosto ne izgledaju prirodno, a često je umela da im se potkrade i greška zbog kojih su članovi slavne rijaliti familije bili i ismevani u javnosti.

Kim, Kylie i ostali su često bili mete optužbi da fotošopiraju svoje fotografije na Instagramu, što se u mnogim navratima moglo i primetiti golim okom, međutim nakon nove kritike na taj račun, Kim Kardashian je odlučila da ne demantuje optužbe, već ih je, naprotiv potvrdila i priznala “krivicu”! Gostujući u emisiji kod Ellen DeGeneres ovog utorka, Kim je potvrdila glasine da je fotošopirala svoju šestogodišnju ćerku North na božićnu porodičnu fotografiju, koja je inače tradicija za slavnu porodicu.

Kim je na svom Instagram profilu objavila posebnu fotografiju porodice Kardashian West na kojoj možemo videti Kim, Kanyea, North, Saita, Chicago i Psalma. “Bilo je vreme za to i teško je bilo okupiti sve zajedno, pa sam jednostavno odlučila da napravim sopstvenu porodicu… Bilo je toliko anksioznosti sa četvoro dece, North je imala nešto tog dana i rekla sam: ‘dobro, uspećemo bez tebe’, ali onda je ona rekla da želi da se slika samo sa mnom,” objašnjava Kim, ujedno priznajući ‘krivicu’. “Rekla sam ‘dobro’ i odlučila sam da je jednostavno ubacim u sliku sa Photoshopom. Tako da to nije zapravo ona na fotografiji. Bila sam nervoza pri pravljenju ove slike, uvek je tako,” dodala je ona.

Pročitajte još  "Njen život je ispunjen": Ćerka Kim Kardashian upoznala svog idola!

Kim je takođe upitana da prokomentariše odnos Travisa Scotta i Kylie Jenner, na šta je odgovorila da zaista ne zna šta se dešava između njih, ali da je sigurna da se oni neće vratiti jedno drugom. “Ne znam, iskreno, ali mislim da su oni veoma bliski prijatelji i da sarađuju savršeno. Taj prsten je… oni definitivno nisu vereni. Ne znam status njihove veze, ali ne mislim da će biti zajedno ponovo,” zaključila je ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Kim Kardashian

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.