Stiže četvrta beba: Kim Kardashian i Kayne West unajmili surogat majku!

Nakon Saint, North i Chicago West, Kim Kardashian i Kayne West su se odlučili i za četvrto dete! Ranije u toku 2018. godine bilo je polemike da li će se Kim i Kayne odlučiti na ovako nešto i sve je bilo pod znakom pitanja do ovog momenta. Međutim, kako je veoma kritično da Kim uopšte iznese ovu trudnoću sama i za četvrto dete slavni par će unajmiti novu surogat majku.

Kako su doktori saopštili za Kim je bio ogroman rizik da iznese i treću trudnoću, jer joj se posteljica previše povukla i to je uslovilo da i ovog puta uzmu surogat majku. Izvori navode da su se Kim i Kayne odlučili da ovog puta uzmu drugu surogat majku, ne onu koja im je na svet donela ćerku Chicago West i ona će im roditi sina koji stiže već u maju ove godine.

Kim je redovono posećivala doktore zajedno sa surogat majkom u bolnici u Los Anđelesu gde su rođena i njena dva najstarija deteta, ali ističe da je u potpunosti opuštena kada su u pitanju drugi aspekti trudnoće, misleći pod tim na ishranu surogat majke. “Želeli smo da se naša surogat majka hrani organskom hranom i to je bio izazov za sve nas. Jednom sam joj rekla, vidi ja sam u trudnoći jela krofne i sladoled, samo napred, radi šta osećaš, ” otkriva Kim. “Neću da budem toliko izbirljiva, to je smešno,” zaključuje ona.

Pročitajte još  Kim oduševljena: Čovek uradio OGROMNE tetovaže imena Kim i Kanyea na svojim nogama!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Kim Kardashian

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

3 thoughts on “Stiže četvrta beba: Kim Kardashian i Kayne West unajmili surogat majku!

  1. Ovaj, mozda je malo bezveze pitanje, ali cemu sluzi surogat majka, kako dete moze biti Kimino ako ga je rodila druga zena? :/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.