“Savršen je”: Stigla četvrta beba u dom Kim Kardashian i Kanye Westa!

Porodica Kim Kardashian i Kayne Westa od sada je bogatija za jednog člana! U dom slavne rijaliti porodice stigla je nova beba, odnosno sin, koji je pored Kiminog trećeg deteta Chicago, donet nas svet zahvaljujući surogat majci, dok se Kim nije suzdržavala da sa svetom podeli putem Twittera da je po četvrti put postala majka!

“On je stigao i savršen je,” Twittovala je Kim u petak ujutru, a nešto kasnije dodala: “On je bukvalno blizanac Chicago, sigurna sam da će se izmeniti dosta, ali sada baš liči na nju.” Kako prenose izvori za TMZ, beba je rođena u četvrtak uveče i težila je skoro 3 kilograma, a ono što svi pomno iščekuju jeste da čuju ime koje će Kim i Kayne dati svom novorođenom sinu.

Da se podsetimo, Kim je rodila prva dva deteta, North i Saint, ali zbog komplikacija sa placentom, bilo je isuviše rizično da iznese bilo koju narednu trudnoću, što je uslovilo da se par odluči da unajmi surogat majku za drugo dvoje dece. Kako Kim otkriva, niko nije znao da su ona i Kayne unajmili surogat majku za četvrto dete, već je ona to slučajno otkrila na proslavi novogodišnje večeri kada se napila. “Rekla sam par ljudi na proslavi Nove godine, nikad se nisam napila do sad, pa se ne sećam ni kome sam sve rekla,” otkrila je Kim.

Pročitajte još  Ima i dokaz: Kendall tvrdi da je Kanye West najveći Belieber na svetu!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

One thought on ““Savršen je”: Stigla četvrta beba u dom Kim Kardashian i Kanye Westa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.