Charlie Puth: Selena je stvarno predivna osoba, svi to treba da shvate!

12353462_1683017688603862_345224926_n

Pevač dao sebi u zadatak da širi dobar glas o superzvezdi s kojom je nedavno snimio duet!

Novajlija Charlie Puth udružio se nedavno s nekadašnjom Disneyevom zvezdom radi saradnje na pesmi “We Don’t Talk Any More”, a glasine o romantičnoj povezanosti, koje su se tim povodom pojavile, opovrgli su oboje. Tačnije, kad je o Seleni reč, 24-godišnjak ima na umu samo prijateljska osećanja, i to je spreman i da dokaže u svakoj prilici.

selena-gomez-charlie-puth

“O, ne, ne – ona je moja prijateljica,” odgovorio je Charlie u intervjuu za magazin Heat na škakljivo pitanje o Seleni. “Smatram je mojom muzičkom saradnicom. A najbolja stvar u vezi sa Selenom je to što je ona zaista predivna osoba, nimalo se ne pretvara ili glumata. Ona je stvarno jedinstvena i zbog toga mi se toliko dopada. Ali, ona mi nije samo dobra drugarica, već i osoba o kojoj mnogo brinem. Ljudi su je ranije shvatali na pogrešan način, ali sad sam ja tu da širim dobar glas o njoj”.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Po vašoj želji: Jasmina nam šalje kviz o Seleni Gomez!

2 thoughts on “Charlie Puth: Selena je stvarno predivna osoba, svi to treba da shvate!

  1. To što je on htio da kaže jeste da je Selena '' prava '' , nije kao ostale zvezde koje jedno kažu, drugo misle , a treće učine ili čak da se pretvaraju da su neko' drugi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.