Selenatori besni: Charlie Puth prestao da prati Sel na Instagramu, želi besplatnu promociju!

selena-gomez-charlie-puth

Charlie Puth našao se u nebranom grožđu jer je iz čista mira prestao da prati Selenu Gomez na Instagramu! Međutim, Selenatore ne ljuti to što je on ne prati već to što je tako nešto uradio namerno a samo kako bi se što više pričalo o njegovom singlu “We Don’t Talk Anymore”.

Priča o tome kako je Charlie prestao da prati Sel njemu bi odlično legla upravo zbog dueta koji su njih dvoje snimili, pogotovu što i sama pesma govori o bivšim ljubavnicima koji su prekinuli svaki kontakt. Međutim, fandom mu je na Twitteru jasno poručio da njih ne može tako lako da prevari!

Da stvari budu još gore po njega, internetom kruži fotka na kojoj vidimo kako je on navodno rekao jednoj obožavateljki “umri” a onda ju je i blokirao! Iako slika deluje autentično, teško je ipak za poverovati da je Charlie to nekome rekao tek tako i da nije bio isprovociran. Ostaje nam samo da pratimo situaciju!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Charlie Puth

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Konačno lepe vesti za fandom: Selena se vraća u petak singlom "Trust Nobody"!

3 thoughts on “Selenatori besni: Charlie Puth prestao da prati Sel na Instagramu, želi besplatnu promociju!

  1. Ovih dana je imalo puno zureza ? Justin, Sel, Kim, Tay, Demi, Miley i sad Charlie… #CharliePuthIsOverParty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.