Priznala sve: Miley Cyrus ne želi da je nazivaju lažovom!

Nakon svih spekulacija o razvodu, ludim provodima sa Kaitlynn Carter, optužbi i kleveta, Miley Cyrus je konačno rešila da progovori o svom razvodu sa Liamom Hemsworthom i o greškama koje je pravila u prošlosti.

U dugačkoj ispovesti na Twitteru, Miley je otvorila dušu o svojim greškama i Liamu.

“Mogu da prihvatim da život koji sam odabrala znači da moram da živim kompletno otvoreno i transparentno sa svojim fanovima koje volim, 100% vremena. Šta ne mogu da prihvatim je da mi se govori da lažem da bih pokrila zločin koji nisam počinila. Nemam šta da krijem. Nije tajna da sam partijala u tinejdžerskim godinama i ranim dvadesetim. Nisam samo pušila. Zalagala sam se za travu. Eksperimentisala sam sa drogama, moja najpopularnija pesma do sada govori o plesanju na Molly (jako ozbiljna droga) i ušmrkavanju linija u kupatilu. Sj*bavala sam stvari i varala u vezama koa mlada. Izgubila sam ogromnu ponudu od Wallmarta jer sam koristila bong. Bila sam izbačena iz projekta za “Hotel Transylvania” zato što sam kupila Liamu penis toru i lizala je. Visila sam na čeličnoj lopti gola. Mislim da postoji više golih slika mene na internetu nego ijedne druge žene”, deli Miley u ovoj potresnoj izjavi.

“Ali istina je, nakon što smo se Liam i ja pomirili, zaista sam se posvetila. Nije bilo tajni da se otkrije ovde. Učila sam iz svakog iskustva u svom životu. Nisam savršena. Ne želim da budem, to je dosadno. Odrasla sam pred vama, ali naglašavam ODRASLA SAM. Mogu da priznam dosta stvari ali odbijam da priznam da se moj brak završio zbog varanja. Liam i ja smo bili zajedno deceniju. Rekla sam ranije i ostaje istina. Volim Liama i uvek ću ga voleti. Ali sada sam morala da napravim zdravu odluku da ostavim prethodni život iza sebe. Srećna sam i zdravija nego što sam bila ikad u skorije vreme. Možete da kažete da sam …….. ali nisam lažov. Ponosna sam da kažem da sam samo u drugačijoj poziciji nego kad sam bila mlađa”.

Pročitajte još  Zaboravite Noah Cyrus! Upoznajte Brandi – Mileynu “normalnu” sestru!

Šta vi mislite o Miley i njenom ponašanju? Pišite nam u komentarima!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.