Charli XCX: “Senorita” mnogo više pristaje Camili Cabello nego meni!

Na pesmi “Senorita” je, verovali ili ne, radilo osam autora, ali očigledno se trud svih njih isplatio, jer je ovo jedan od najvećih hitova godine. Jedna od autorki pesme, Charli XCX, kaže da je odmah na početku same ideje znala da pesma nije za nju, ali da želi da nastavi da radi na njoj!

“Odmah sam znala da je pesma odlična, ali da nije za mene. Latino pop nije nešto što odgovara mojoj kulturi, nisam odatle. Camila to ima u krvi, kad smo počeli da pišemo pesmu, odmah smo je poslali njoj” otkriva Charli.

Ideja za ovaj megahit počela je još tokom turneje Taylor Swift, “Reputation”, kada su devojke provodile dosta vremena zajedno kao gostujući izvođači! “U tom periodu smo nastupale sa Taylor pa smo dosta pričale o pesmi, ona je htela da je radi sa Shawnom, oboje su pričali o tome jako dugo, i oboje su dobri pisci pa su želeli da dodaju nešto svoje” zaključila je Charli – kad je svako dodao svoj deo, nastalo je savršenstvo!

Autor: Famoza.net

Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Camila Cabello: Miley Cyrus je strava, 1D su kao mi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.