“Uradila samo to zbog ‘Jelene'”: Charli XCX žali što je dala Seleni pesmu “Same Old Love”!

pictured-selena-gomez-charli-xcx

Pesma “Same Old Love” bila je veliki hit sa Seleninog albuma “Revival” ali nju je zapravo napisala Charli XCX koja ju je ustupila Sel i koju čak možemo i čuti u pesmi na pomoćnim vokalima. Ipak, mlada Britanka sad žali što je to uradila!

“Postoje neke pesme koje bih volela da sam zadržala za sebe. U stvari, ‘Same Old Love je jedna od tih pesama. Kad sam čula kako je Selena peva, i to sjajno peva, pomislila sam, ‘O moj bože, želim da je ovo moja pesma”, priča ona za australijsko izdanje magazina Grazia.

Charli kaže da je Seleni ustupila pesmu najviše jer ona kao da govori o “Jeleni”, odnosno vezi Jusa i Sel koja je imala mnogu uspona i padova. “Ona je bila u vezi o kojoj su svi govorili pa je izgledalo kao da stihovi dolaze od nje i publika je mogla da se poveže sa tim. Jako je kul što je to oživelo pesmu” zaključila je ona.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Selena Gomez - Same Old Love

8 thoughts on ““Uradila samo to zbog ‘Jelene'”: Charli XCX žali što je dala Seleni pesmu “Same Old Love”!

  1. Lijepo od nje ali nebi bilo ni u pola dobro da ju Sel ne pjeva ona daje caroliju pjesmi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.