Camila Cabello: Odbila sam da snimim “Senoritu” sa Shawnom!

Camila Cabello napravila je ogroman uspeh pesmom “Senorita”, a ona joj je osim toga donela i sadašnjeg dečka, Shawna Mendesa. Ipak, pevačica sad otkriva da je prvu ponudu za duet odbila i da se već posvetila drugim projektima pre nego što je ipak pomislila da pravi grešku.

Camila kaže da joj je prvi utisak govorio da to nije pesma koja joj odgovara. “Shawn mi je poslao ideju za refren”, priča ona za Elle. “Upitao me je da li bih htela da radimo zajedno na njoj. Ja sam tad bila na turneji sa Taylor Swift i odavno nisam išla u studio. Nisam imala želju da je snimim.”

I zaista, Cam kaže da mesecima nije ni pomišljala na tu numeru, a onda joj je ona počela da se vrti u glavi! “Nisam mogla da je izbacim iz sebe! Rekla sam Shawnu da bi ipak trebalo da je snimimo. Međutim, on mi je tad rekao da on to ne želi! Osam meseci smo se mi preganjali. Onda smo konačno seli u studio i preradili je tako da nam se oboma dopada. Jako volim da radim sa njim!” Bila je to očigledna prava odluka, koja im je oboma promenila živote!

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Topsify music chart #66 - Tini startuje sa vrha, glasajte za po jednu pesmu svakog dana!

One thought on “Camila Cabello: Odbila sam da snimim “Senoritu” sa Shawnom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.