Taylor Swift otkriva: Nisam morala na audiciju za “Cats” jer su me odbili za drugi film!

Taylor Swift je verovatno najveći ljubitelj mačaka u muzičkoj industriji, pa je svima nama bilo sasvim prirodno da ona dobije glavnu ulogu u filmu “Cats” koji je obrada kultnog mjuzikla. Kako se premijera u decembru polako bliži, otkrivaju se detalji vezani za čitav projekat, nova muzika, pa i činjenica kako je Tay došla do uloge!

Tay je u intervjuu za Beats 1 otkrila da nije isprva mislila da će glumiti u “Cats”, već da se pojavila sa drugom namerom! “Zapravo sam želela da dobijem ulogu u ‘Les Miserables’ i odmah sam znala da neću uspeti, jer je Samantha Barks bila neverovatna i znala sam da će razbiti tu ulogu. Ali definitivno sam imala benefit od toga što sam probala, jer ovaj put kad se pojavio ‘Cats’, nisam ni išla na audiciju, odmah mi je stigla ponuda” otkriva Tay.

Zahvaljujući vežbama koje je megazvezda prošla za “Les Miserables”, ona je odmah uskočila u ulogu Bombalurine i snašla se bez problema. Novi mjuzikl znači i nova muzika, tako da ćemo uskoro biti u prilici da čujemo i nove Taylorine pesme komponovane za film, među kojima će biti i prelepa balada “Beautiful Ghosts” čiji isečak možete čuti ispod.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Zvezde na odmoru: Taylor Swift okupila slavnu ekipu za Dan zahvalnosti (video)

Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.