Pobedila: Demi Lovato iznenadila svojim kostimom za Noć veštica!

Bliži se Noć veštica što znači da će internet biti preplavljen zvezdama koje će se takmičiti čiji kostim će najviše ostaviti bez teksta, ali ove godine Demi Lovato je poranila dovoljno da zaseni sve na vreme – njen kostim je već postao hit Instagrama!

Demi se ove godine odlučila za vrlo neobično izdanje, pa se za Noć veštica obukla kao opaka Marija Antoaneta, ćerka Marije Terezije, tako da je obukla zlatnu haljinu i stavila ogromnu plavu periku!

“Znate da se ja ne šalim za Noć veštica, došlo je moje vreme da sijam” napisala je Demi, a s obzirom da je naglasila i da je ovo samo “prva runda”, čini se da ćemo do prave Noći veštica videti još njenih izdanja!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Kome je poslata ponuda za dolazak u Bg? Izbacujemo Tay, ostaju Sel, Demi, Tini i Ari!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.