Trebalo bi da pazi: Niall Horan će za svega pet godina bankrotirati ako nastavi ovako da troši?Prijatelji Nialla Horana polako počinju da se boje za njegovu budućnost, toliko da je to već stiglo i do medija!

I zvezde koje generalno mnogo zarađuju mogu vrlo brzo izgubiti svoje bogatstvo ako ne paze na troškove – ovako nešto moglo bi se desiti i Niallu Horanu, kako se prognozira. „On prosto troši više nego što zarađuje. Ako ne bude pažljiv, ostaće bez ičega. Ne zarađuje ni pola onoga što je uživao tokom One Directiona, a i dalje troši čitavo bogatstvo“ otkriva Niallov prijatelj. „On ima velike planove sa golf kompanijom, ali i tu će ga saplesti troškovi. Sa svojom solo karijerom je OK, ali nastupao je samo u manjim prostorima na turneji“ dodaje on.

Niallov prijatelj kaže i da pevač ne bi smeo da se ponaša kao da je još uvek u 1D-u, jer ni on, kao ni njegove druge 1D kolege, još nema hit koji bi prevazišao njihove zajedničke pesme. Međutim, u Niallovom trošenju novca se to ne vidi, sudeći po njegovim planovima i nekretninama, jer je nedavno dao 565 hiljada dolara na još jednu vilu, a već poseduje i veliki plac na kom bi igrao golf, kao i druge kuće. Nažalost, istina je da ako Niall ne uradi nešto sa svojom karijerom, ovako neće moći da živi.

Pročitajte još  Iznenađenje Ellie Goulding: Niall Horan i ja pišemo pesme!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Niall Horan

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

5 thoughts on “Trebalo bi da pazi: Niall Horan će za svega pet godina bankrotirati ako nastavi ovako da troši?

  1. To ti je kad živiš iznad svojih mogućnosti..Troši pare koda mu rastu u vrtu,ali ako se zanese za par godina neće moći kupiti kruh i završit će u nekoj maloj prizemljenoj kućici u kojoj živimo mi,ljudi koji teško rade da bi mogli nešto priuštiti.

  2. To je tuzno, normalne osobe koje kada postanu bogate ne mogu se navici na pojam da vise nisu toliko bogate (meni je to jedna od iritantnijih stvari kod poznatih, najvise me vjerovatno tako nervira Bijonse).
    Ali vjerujem (isto tako se i iskreno nadam) da ce doci pameti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.