Camila Cabello tvrdi da je u Fifth Harmonyju bila rob: Primoravali su nas da snimamo pet pesama na dan!

Camila Cabello sprema svoj solo album a iako kaže da je raskrstila sa svojim bivšim bendom, ona vrlo često izrazito loše priča o Fifth Harmony predstavljajući to kao iskustvo koje ne bi nikome poželela!

Govoreći za časopis Wonderland o svom prvom albumu, Camila nije mogla a da se još jednom izrazito negativno osvrne na prošle dane. “Kad smo bili grupa, snimali bismo pesme po dve nedelje, bilo je to jako brzo a nekad smo snimale i po pet pesama na dan. Samo bi nam rekli, ‘Ti snimi to a ti snimi to’, mi bismo to uradile i to je to”, ističe ona, smatrajući da su te pesme bez duše jer su nastajale kao na traci. Cam zato smatra da će njen album biti daleko bolji od svega što su radile 5H i pre svega iskreniji.

“Imala sam priliku da zaista pišem i stvaram pesme i da budem uključena u svaki aspekt od produkcije do miksovanja. Definitivno je više izazovno ali i zabavnije, definitivno.” Camili inače ide sasvim dobro s obzirom da je trenutno na turneji po Severnoj Americi gde je predizvođač Brunu Marsu.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Camila Cabello uzbuđena zbog turneje sa Taylor Swift, ona joj dala poseban nadimak!

3 thoughts on “Camila Cabello tvrdi da je u Fifth Harmonyju bila rob: Primoravali su nas da snimamo pet pesama na dan!

    1. Da, ali ona lose prica i o ostalim devojkama sto i nije slucaj sa Zaynom, ne BAS toliko

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.