Loši odnosi: Camila Cabello pobegla sa crvenog tepiha da bi izbegla Fifth Harmony!

Iako Camila Cabello kaže da nije u ratu sa devojkama iz Fifth Harmonyja, ono što se dešavalo na Latin American Music Awardsu u četvrtak upućuje da to baš i nije tako!

Dok su Normani, Dinah, Ally i Lauren pozirale na crvenom tepihu, Camila Cabello je bila bukvalno jedina zvezda koja je to izbegla, sve u strahu da će se u nekom momentu naći pored Fifth Harmony! Umesto toga, Cam se samo ušunjala u teatar a kasnije se pojavila na sceni kako bi izvela svoj hit “Havana”. I mnoge druge zvezde nastupale su na sceni te večeri ali one su uredno prodefilovale pred fotografima.

Camila se ipak kasnije pojavila pred fotografima ali samo u konferencijskoj sali gde je bila sigurna da je devojke iz Fifth Harmony neće videti. Sve ovo podseća malo na situaciju u One Directionu s tim što Zayn zbog svog straha od scene i ne nastupa. Doduše, on je trebalo da još prošle godine peva na jednom festivalu u Londonu ali je od toga odustao kad je čuo da će na sceni biti i Little Mix.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Zdravo, volim te": Camila Cabello i Shawn Mendes dele svoju ljubav na Twitteru!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.