Probudila revoluciju: Zvezde masovno staju na stranu Taylor Swift u novom sukobu sa Scooterom i Scottom!

Taylor Swift, Scott Borchetta, Scooter Braun – trougao koji vodi borbu već mesecima oko prava na muziku Taylor Swift. Kao šlag na tortu došla je objava da će Taylor na American Music Awardsu biti krunisana kao izvođač decenije, a Tay je javno pisala da joj Scott i Scooter zbog prava na njenu muziku brane da izvede miks svojih starih hitova u čast nagrade!

Braniti Taylor da izvede svoje stare hitove apsolutno je besmisleno i bezobrazno, naročito jer su je Scott i Scooter uslovili da može da ih izvede ako se odrekne ideje da ponovo snima svoje albume 2020. godine, što je praktično ucena. Tay je, pak, srećnica što ima dobre prijatelje i veliku podršku u muzičkoj industriji, tako da se mnoštvo zvezda oglasilo da stane na njenu stranu.

Selena Gomez napisala je vrlo emotivno i dugačko pismo: “Opljačkali ste i srušili jednog od najvećih pisaca pesama našeg vremena i branite mu da slavi svoju muziku sa sopstvenim fanovima. Znam Taylor 13 godina, ona je najposvećenija, neustrašiva, najjača žena koju poznajem, žena sa pravim identitetom i snagom. Taylor se bori i nikad neće prestati” napisala je Sel, a celo njeno pismo možete pročitati ispod.

“Kao neko ko mnogo voli Taylorinu muziku, njena muzika čini neke od najlepših uspomena mog života. Za ljude su to uspomene, lek, radost… Ovo nikako ne sme izdavačka kuća da učini nekome poput nje” napisala je Camila Cabello, a Halsey i Cara Delevigne naglasile su Taylorinu hrabrost i istakle da niko nikada neće moći da oduzme Taylor glas koji poseduje. Manekenka Martha Hunt snimila se simbolično kako sluša Tayinu pesmu “The Man”, a uz pevačicu su i Gigi Hadid, Joseph Kahn i mnogi drugi.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Jubilej propao: Glastonbury zvanično otkazan!

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

One thought on “Probudila revoluciju: Zvezde masovno staju na stranu Taylor Swift u novom sukobu sa Scooterom i Scottom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.