Camila Cabello otkrila Seleni Gomez kako je jedno vreme oklevala da govori o mentalnom zdravlju!

Kada je u pitanju mentalno zdravlje, Camila Cabello je uvek otvorena. Tokom razgovora sa prijateljicom Selenom Gomez za naslovnu stranu Wondermind’s May, Camila je otkrila najbolji savet za mentalno zdravlje koji je ikada dobila — i zašto joj je sada prijatnije da priča o svom putovanju.

„U ovom trenutku, sve je vrtoglavo i neodoljivo i kao da ste na ovoj vožnji misleći: ‘Samo mi pomozi da siđem.’ U mom umu, to je petlja, kao opsesivno-kompulzivne stvari“, rekla je Camila o svojoj anksioznosti, dodajući da to utiče i na njeno fizičko stanje. „U mom telu je stezanje, skoro kao da ne mogu da se pomerim, kao da su mi ruke vezane i sve je samo vezano.”

Pevačica je takođe govorila o tome kako ju je ranije bilo sramota kada je govorila o tome kako se oseća: „Osećala sam se veoma uznemireno čak i kada sam pričala o tim stvarima, jer mislim da sam se pre nego što sam krenula na to putovanje skoro uplašila da ću biti otkrivena, kao: „Ovo je čudno, um mi je uništen, ovo nije normalno“, rekla je ona .

Kasnije u intervjuu, ona je takođe rekla Seleni da njeno oklevanje da se otvori potiče od stigme koja okružuje terapiju i lekove – nešto zbog čega je postala frustrirana: „Osećam kao da stigma postoji još više kod starijih generacija. Ljude poput mojih roditelja je toliko sramota kada im je potrebna terapija ili kada su anksiozni. Stigma oko toga da kažeš da ti treba pomoć je nešto što me frustrira. Svi imamo stvari na kojima bismo mogli da radimo, a to ne znači da si ‘ludi’ ili bolesni.“

Pročitajte još  Camila Cabello: Zašto ne govorim sa članicama Fifth Harmony

Na kraju dana, međutim, Camila je otkrila da su ranjivost i potvrđivanje njenih osećanja napravili veliku razliku: „Mislim da je najbolji savet o mentalnom zdravlju koji sam ikada dobio da je lažiranje ili pretvaranje najgora stvar za moje mentalno zdravlje, lično. Govoriti istinu, biti ranjiv i pričati o tome je u suštini ono što mi moj terapeut kaže na svakom sastanku“, rekla je ona.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Latest posts by Anđela Lekić (see all)

Pročitajte još  Camila Cabello: Ne bih bila u vezi sa Biebsom, on je Selenin!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.