Camila Cabello: Obrisala sam Instagram, svoj profil ne vodim ja!

Camila Cabello otkrila je da ona društvene mreže ne podnosi toliko da ih uopšte nema na svom telefonu!

“Nemam nijednu društvenu mrežu na telefonu! Sve društvene mreže sam obrisala i nalaze se samo na telefonu moje mame. Tako da, ako želim nešto da napišem ili da pročitam šta mi fanovi poručuju, uzmem njen telefon. To je napravilo veliku razliku” priznaje Camila, dodajući da je ovo način da svoje zdravlje sačuva i da se ne izlaže negativnim aspektima slave, jer društvene mreže umeju da budu veliki pritisak, čak i za obične ljude.

“Ako imate to pod prstima, vrlo je verovatno da ćete naići na nešto ružno što će vas povrediti. Previše često se to dešava. A takve stvari se jednostavno ne zaboravljaju” objašnjava ona. Naravno, Camila pametno razmišlja kada je njeno mentalno zdravlje u pitanju, a upravo taj deo našeg zdravlja najviše trpi kod slavnih, pa je i Camila 2016. godine imala napad anksioznosti na sred bine, kada je morala da napusti koncert i izvinjava se zbog svega – nema izvinjavanja kada su takve stvari u pitanju.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Famoza music chart #211 - Glasajte za sve omiljene pesme!

5 thoughts on “Camila Cabello: Obrisala sam Instagram, svoj profil ne vodim ja!

  1. Upravu je i to je skroz OK.
    Ni ja nemam nIjednu drustvenu mrezu osim YT-uba.
    I mirnija sam i nista mi ne fali!

  2. Skroz se slažem sa njom. Samim tim što je jedna od najpopularnijih zvezda današnjice sigurno ima puno loših komentara o njoj po društvenim mrežama. Učinila je dobru stvar i za sebe i za svoje zdravlje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.