Camila Cabello se vraća na turneju: Osećam se sjajno!

Pre samo nedelju dana Camila Cabello je zbog iscrpljenosti završila u bolnici, ali već za vikend je ponovo bila na velikom muzičkom festivalu u Velsu, što je bio sjajan znak da se ona oporavlja. U razgovoru sa novinarima, Cam je objasnila kakvo je njeno trenutno zdravstveno stanje.

“Osećam se sjajno”, priča ona za The Sun. “Prvi put sam bila ovde i ovo je moj prvi festivalu u Ujedinjenom Kraljevstvu. Bilo je neverovatno. Bila sam pomalo nervozna ali uvek sam takva pre festivala.” Ona je potvrdila i da se vraća na turneju sa Taylor, ali je otkrila da i nema previše vremena za druženje sa njom!

“Sjajno biti na turneji sa Taylor! Ona je tako slatka i čini da se svi osećaju dobrodošlo i važno – takođe, ni stadioni nisu loši… Nismo imale vremena da odemo na zajedničku zabavu jer jurcamo kao lude, ali nadam se da će se i to desiti”, zaključuje ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  I album stiže za nedelju dana: Camila Cabello objavila isečak iz dve nove pesme!

2 thoughts on “Camila Cabello se vraća na turneju: Osećam se sjajno!

  1. Drago mije što se vraća na turneju, ako ona kaže da se sjajno osjeća onda se stvarno odlično osjeća

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.