Cameron Dallas otkriva: Kako biti uspešan na Instagramu!


Cameron Dallas ima skoro 21 milion pratilaca na svom Instagramu, a sada je odlučio da otkrije i kako mu to polazi za rukom!

Cameron priznaje da se baš udubio u poslovni svet, ali i da je pored toga dosta igrao igricu RuneScape u kojoj je naprosto morao da razmišlja na drugačiji način da bi ostvario uspeh u njoj. Osim toga priznaje da je svoje veštine iz igrica, primenio u stvaran život kako bi dobio priliku da izgradi sopstveni brend. Na kraju je jednostavno proučavao Instagram i njegovu publiku, što mu je omogućilo da izgradi i sopstvenu.

Cam je osim o svom uspehu na Instagramu pričao i o tome kako bi mogao da napravi bilo kakav brend kome bi stavio određenu cenu, ali da sve zavisi od toga koliko je on svog vremena uložio. Ističe da ne može da priča o pojmu luksuza u ime drugih ljudi, ali da on i njegovi prijatelji luksuzom smatraju čisto zanatstvo.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Cameron Dallas

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  A da ne preteruje? Cameron Dallas ima krajnje čudnu rutinu za ulepšavanje! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.